O nas

S standardi sem se srečala leta 2001 in takoj me je prevzela njihova smiselna struktura, ki nam je lahko pri opravljanju delovnih nalog v veliko pomoč. Tako sem zaradi potreb delovanja na različnih segmentih prihajala vedno do istega zaključka - standardi so neglede na to katero delo v podjetju opravljamo, v veliko pomoč.

Želja po preizkusu v podjetništvu me je leta 2008 pripeljala do preloma, da se poizkusim v teh vodah tudi sama. Pričela sem kot samostojna podjetnica, Isera, Andreje Bednjički, s.p. z delovanjem na območju Slovenije, širila svoje delovanje v države bivše Jugoslavije. S prehodom delovanja preko Inštituta Isera, certificiranje in testiranje, d.o.o. pa sem razširila svoje delo na področje celotnega območja EU in celo Euro-Azije.

Primarni obseg storitve in želja po širšem razumevanju konteksta kakovosti, ravnanja z okoljem in varnosti na delovnem mestu me je sočasno pripeljala do področja zagotavljanja varnosti po zahtevah SCC ter zagotavljanja varnosti najmljaših - otrok. Šele to področje pa mi je sestavilo mozaik mojega razumevanja kakovosti in varnosti.

Področje varnosti otroških igral in igrišč ter vseh aktivnosti v prostem času je v Sloveniji slabo poznano, tako da sem pričela iskati dodatne možnosti po usposabljanju v tujini. Kot rezultat tega pa je pridobljena strokovna usposobljenosti certificirane nadzornice za otroška igrišča in sklenjeno partnerstvo s certifikacijsko hišo TÜV Austria, Dunaj, kjer delujem v skoplu certificiranja in pregledov skladno z njihovo akreditacijo.

Sem članica CEN/TC 136/1 (CEN - European Committee for Standardization) - za opremo otroških igrišč ter članica odbora CEN/TC SC 1 WG 17, kjer pripravljamo ktiretirje strokovne usposobljenosti za nadzornike otroških igrišč (Playground Inspectors). Prav tako pa sem članica tehničnega odbora za področje šport in otrok pri Slovenskem inštitutu za standardizacijo (SIST), sodelujem pa tudi z nemškim inšitutom za standardizacijo v Berlinu (DIN), komite za ergonomijo (NAErg).

S pridobljeno strokovno usposobljenostjo želim nuditi podporo lastnikom in skrbnikom igrišč, da skupaj dvignemo nivo varnosti in ustreznosti igral in igrišč ter vseh aktivnosti v prostem času. Obenem pa Vam pomagam zagotoviti, da so igrače, igrala in oprema za prosti čas, ki so dana v uporabo, skladna z zahtevami mednarodnih standardov.

Moje poslovno vodilo:
»Standardi nam olajšajo in usmerjajo naše delo. Potrebno je samo pravo razumevanje!«

 

 

Predstavitev

Kontakt

g: 041 274 950
t: 05 92 35 248
f: 05 92 35 248
e: info@isera.si

Symbol