Varna igrala in igrače

Za proizvajalce nove igralne opreme izvajamo certificiranju skladnosti nove igralne opreme po zahtevah mednarodnega standarda SIST EN 1176 in SIST EN 1177. Certificiranje se izvaja skladno z akreditacijo TÜV Austria, Dunaj. Za certificirano opermo prejmete produktni certifikat, s katerim dokazujete, da je igralo narejeno skladno z zahtevami standarda EN 1176.

Prav tako pomagamo proizvajalcem, uvoznikom ali distributerjem pri ureditvi dokumentacije za igrače, da so le-te skladne z Direktivo o igračah ter produktnim standardom SIST EN 71:2015 (z vsemi pripadajočimi deli).

Dobaviteljem, proizvajalcem in načrtovalcem novih igralnih površin nudim pomoč pri razvijanju ideje ter vse do realizacije posameznega projekta. Pri načrtovanju otroških igrišč nas mora voditi kakovost in iznajdljivost. Ni nujno, da potrebujemo veliko denarja za realizacijo igrišč – bistvo je dobro načrtovano igrišče ter zagotavljanje varnosti po zahtevah standarda SIST EN 1776.

Upravljavcem oziroma lastnikom igralne opreme in otroških igrišč nudimo nadzor nad urejanjem novega igrišča oziroma izvedbo letnega pregleda. Kajti kljub upoštevanju mednarodnih varnostnih zahtev je potrebno ohraniti razvijanje otroške domišljije med igro. Vabljiva otroška igrišča, ki ponujajo vznemirljivo okolje in omogočajo domišljijo, so koristna za vsestranski razvoj otrok, otroke pa zadržujejo pred nevarnimi lokacijami za igro, kot so ceste, bregovi rek in jezer ipd.

 

Kontakt

g: 041 274 950
t: 05 92 35 248
f: 05 92 35 248
e: info@isera.si

Symbol
Varna igra